sobota 22. února 2014

Jak vypadat dobře na fotkách?!
Ahoj všichni!

Určitě znáte ten pocit, když se probudíte po divoké párty nebo nějakém plesu a hned kouknete na internet a tam spousta příšerných fotek!

Jak jim předejít?

1. Alkohol
-Pro někoho z Vás to může být špatná zpráva, ale pokud chcete vypadat dobře na fotkách, neměli by jste příliš pít alkohol. Nejen, že Vám na fotkách může dělat ďábelsky červené oči, ale také v opilství můžete fotografovi věnovat spoustu směšných grimas, které se dříve či později někde zveřejní.

2. Pohled
-Důležité při pohledu do fotoaparátu je, aby jste nebyli foceni přímo/ kolmo k foťáku. Zkuste se nechávat fotit lehce z profilu. Upozorňuji lehce!

3. Úsměv
-Měl by být přiměřený. Ne být uplně "vyzubeni" ale ani zamračeni. Stačí když se zlehka a přirozeně pousmějete. Můžete si to zkoušet před zrcadlem. Někdo má od přírody krásný a široký úsměv a ten si může dovolit vycenit pořádně zuby.

4. Oči
-Spousta lidí se snaží na fotkách "kulit" oči. Což není uplně dobře, protože u spousty lidí to není hezké. Zkuste spíše lehký úsměv a přirozeně přivřít oči. Je to méně falešné a nemusíte se před foťákem cítit tak nesvá. A samozřejmě to vypadá přirozeněji.

5. Postavení
-Pokud se necháváte fotit od hlavy až k patě, je důležité nestát jak voják. Stůjte uvolněně! Můžete si překřížit nohy, tím se vám opticky zúží boky a ztratí se Vám kapku obvod nohou a pasu. Ruce si dejte například do boků, nebo obejměte blízkého, s kterým se fotíte. Určitě ruce nenechávejte povadlé podél těla.

6. Líčení
-Pokud jste typem člověka,co na večírky vytváří extravagantní líčení v různých barvách, tak Vám s radostí oznamuji, že můžete. Musíte ale své líčení ladit do matných stínů. Třpytky se totiž od blesku různě odleskávají a nedělá to dobrotu. Chcete mít pleť jako z photoshopu? Jestli ano, musíte vynechat konturování a tvářenku se šimerem a hilighter. Rozjasňování je to, čemu se musíte v tomto případě vyhýbat. Takže žádný rozjasňující pudr či make-up. A pokud už chcete nějaké místo opravdu projasnit tak sáhněte po pudru nebo matném světlém stínu.


Přeji krásnou slunečnou neděli!
      Z.


Žádné komentáře:

Okomentovat